top of page

A Minisztérium legmélyebb együttérzéséről biztosítja Önt.

Ön soha nem érdemelte meg, hogy bárki így bánjon Önnel. Önnek nem kellett volna ilyesmit átélnie.

Ez nagyon szomorú.

A Minisztérium ezúton szeretné elismerni a mindenkori Kormány felelősségét abban, hogy a nők teste továbbra is sok esetben használati eszközként van kezelve a társadalomban. 

Egyúttal szeretnénk elismerni az Ön tragédiáját. Nem tudjuk pontosan, hogy érzi magát a történtekkel kapcsolatban, de a következőket tudjuk felajánlani Önnek:


 

Ha jól esne Önnek, megírhatja a Minisztériumnak, hogy mi történt Önnel. Megteheti, hogy titokban ír nekünk, amit nem fogunk elolvasni. Vagy írhat nekünk, mi elolvassuk az Ön levelét, de nem válaszolunk. Vagy írhat nekünk, és mi lehetőségeinkhez mérten válaszolunk. Intézményünk nem pszichológiai vagy pszichiátriai központ, ezért nem tudunk Önnek terápiás segítséget nyújtani. Meghallgatni tudjuk az Ön történetét, és visszajelezni, hogy tudunk róla.

Ha sok düh van Önben (amit teljességgel meg tudunk érteni), akkor fel tudjuk ajánlani a Minisztérium Baseballütős Ügymenetét.

Ha gyanítja, hogy poszttraumás tünetei vannak, kitöltheti a Meghatározhatatlan Szorongató Ügyek vonatkozó kérdőívét.

Ha olyan helyzetről van szó, ami még mindig fennáll, tudjuk, hogy nehéz, de azt javasoljuk, hogy mindenképp kérjen segítséget.

A NANE segélyhívószáma a következő: +36 80 505 101

 

Az oldalukon pedig minden további szükséges információt és elérhetőséget megtalál.

bottom of page