top of page
néa_logo.jpg
ESEMÉNYEK

eMotion

Electronic Modus for On-demand Temporal Inquiery of Notion

eMotion login for individual users

Izgalmas hír: A minisztérium új érzelmi támogató állatokat jelöl ki a dolgozóknak!


Az Érzelmi Erőforrások Minisztériuma örömmel jelenti be egy innovatív programot, amelynek célja a munkahelyi morál és produktivitás növelése. A következő hónaptól minden munkatársnak személyes érzelmi támogató állatot jelölnek ki, amely egész munkaidő alatt vele tart majd!

Ezek a különleges képzésen átesett állatok sokféle fajból származnak, a bolyhos cicáktól a barátságos papagájokon át egészen a miniatűr kecskékig. Az állatokat azért választották ki, mert nyugtató jelenlétük van, és segítenek a dolgozóknak a stresszes helyzetek kezelésében. Ölelgetés, társaság és akár egy kis szórakozás várja a dolgozókat a hosszú értekezletek alatt.

A minisztérium úgy véli, hogy ez a kezdeményezés jelentősen javítja majd a munkahelyi környezetet, és segít a dolgozóknak érzelmi jólétük kezelésében. A munkatársak egy szőrös vagy tollas barátot várhatnak maguk mellé, miközben napi feladataikat végzik.

De várjunk csak—itt még nincs vége! A munkatársak lehetőséget kapnak arra is, hogy nevet adjanak támogató állataiknak, és irodájukat az új társakhoz igazítsák. Képzelje el, milyen szórakoztató lenne egy csapatmegbeszélés, ahol mindenki hozza a saját érzelmi támogató állatát!

Izgatottan várjuk, hogy elinduljon ez az egyedülálló program, és alig várjuk, hogy lássuk, hogyan gazdagítja a munkahelyi kultúránkat. Kövessen minket további részletekért arról, hogyan lesz kijelölve az Ön érzelmi támogató állata a következő hetekben.



Boldog április elsejét! Ez az egész csak egy tréfa volt, de reméljük, mosolyt csalt az arcára!


bottom of page