top of page
néa_logo.jpg
ESEMÉNYEK

eMotion

Electronic Modus for On-demand Temporal Inquiery of Notion

eMotion belépési pont egyéni ügyfelek számára

Felhívás társadalmi kezdeményezések támogatására
Az Érzelmi Erőforrások Minisztériuma pályázati felhívást tesz közzé társadalmi kedvezményezések és programok támogatására a 2024-es évre.


Pályázati felhívás témakörei:


 1. Mentálhigiénés programok támogatása: Cél a közösségi és egyéni mentálhigiénés kezdeményezések elősegítése, különösen a fiatalok és idősek körében.

 2. Művészeti és kulturális projektek: Olyan programok támogatása, amelyek a művészet és a kultúra által elősegítik a közösségi összetartozást és a személyes fejlődést.

 3. Családbarát és közösségépítő projektek: Programok, amelyek célja a családok és közösségek támogatása, kapcsolataik erősítése.

 4. Önkéntesség és társadalmi felelősségvállalás: Olyan kezdeményezések támogatása, amelyek a társadalmi szerepvállalást és önkéntes tevékenységet ösztönzik.

Pályázás menete:


 • Beadási határidő: 2024. május 15.

 • Pályázati anyag: A pályázatok benyújtásához szükséges a kitöltött pályázati adatlap, a tervezett projekt részletes bemutatása és költségvetése.

 • Értékelés: A beérkezett pályázatokat egy szakmai zsűri értékeli. Az értékelés során külön figyelmet fordítanak a pályázat társadalmi hasznára, innovatív jellegére és fenntarthatóságára.

 • Eredményhirdetés: Az eredményhirdetés 2024. június 15-én lesz.

 • Támogatás formája: A támogatás pénzbeli formában kerül átadásra, de a Minisztérium szakmai segítséget is nyújt a nyertes projektek megvalósításához.

Jelentkezés:


A pályázat első fordulójában online benyújtandó anyagok listája:

 • Program rövid ismertetője (max. 2000 karakter)

 • Program részletes bemutatása különös tekintettel a résztvevő partnerekre, a program lebonyolításának menetére, határidőkre. (max. 10000 karakter)

 • A pályázó szervezet rövid bemutatása (max. 2000 karakter).


A pályázat második fordulójába jutott pályázókkal rövid személyes interjúra kerül sor a Minisztériumban.


A pályázati anyagokat a tamogatas@eermi.hu email címre várjuk, vagy postai úton a Minisztérium központi irodájához.

További információkért látogasson el a Minisztérium weboldalára, vagy forduljon a kapcsolattartó személyhez a megadott elérhetőségek egyikén

Comments


bottom of page