top of page
néa_logo.jpg
ESEMÉNYEK

eMotion

Electronic Modus for On-demand Temporal Inquiery of Notion

eMotion belépési pont egyéni ügyfelek számára

 • Pszichés, pszichológiai problémákkal él? A magyar társadalom nagy része szörnyű mentális állapotban van. A Minisztérium elkötelezett amellett, hogy online platformjain teret adjon a tépelődésnek, az önmarcangolásnak, az önelemzésnek, és mindenekelőtt az önreflexiónak. Elsődleges küldetésünk pedig elmondani Önnek, hogy ha kényelmetlenül érzi magát a saját fejében, ez rendben van, nem kell, hogy emiatt szégyellje magát.
   

 • A Minisztérium minden szexuális orientációjú és minden nemi identitású embert egyenrangúan létezőnek és tiszteletet érdemlőnek fogad el. Úgyhogy ha az az érzése, hogy a társadalom kiveti magából, és a kormányzati intézmények úgy bánnak Önnel mint a kutyával, együttérzésünket fejezzük ki. A Minisztérium platformjain Ön elfogadásban és tiszteletben létezhet. 
   

 • Családi háttere, származása, kinézete, vallása, vagy bármi más miatt kívülállónak érzi magát a társadalomban? A Minisztérium őszinte sajnálatát fejezi ki, és kötelessége közölni Önnel, hogy a Minisztérium számára ön rendben van úgy ahogy van.
   

 • Ön elégedetlen és végtelenül dühös? Végleg kiábrándult az emberiségből és kizárólag pusztítani akar? Tök oké. De valaminek vagy valakinek a tönkretételével ez a probléma nem oldódik meg. A Minisztérium küldetése helyet biztosítani, ha ön nem tudja hova tenni dühét, feszültségét, gyűlöletét.
   

 • A Minisztérium elismeri, hogy egy polarizált, rendkívül megosztott társadalom a miénk, amiben nehéz megértést, kapcsolódást megtapasztalni. Megértjük, ha úgy érzi, Önnek nincs hova mennie, és nincs kihez fordulnia. A Minisztérium küldetése tudatni Önnel, hogy számunkra Ön létező és látható, és a mi platformjainkon nincs egyedül. 
   

 • A Minisztérium sajnálatát fejezi ki, amiért társadalmunk vezetőit hidegen hagyja a környezet védelme. A Minisztérium létezőként és fontos élőlényként ismer el minden fát, füvet, páfrányt, balatoni nádast, erdőt, vízi élővilágot, mocsarat, lápot, stb. 
   

 • A Minisztérium elismeri a társadalmunk túlnyomó többségét érintő különböző társadalmi, történelmi, transzgenerációs traumákat és tragédiákat, és támogatja azok feldolgozását, láthatóvá tételét. Úgyhogy ha úgy érzi, családjában és környezetében túl sok mindenki halt meg, semmiződött ki, erőszakolódott meg, telepítődött ki, hurcolódott el, tevődött tönkre, űződött számul, törlődött el a föld színéről az elmúlt száz évben, megértjük. Nem gondoljuk, hogy az idő telése megoldaná ezen események terhét.
   

 • A Minisztérium támogatja küzdelmeikben az egyedülálló szülőket, az örökbefogadó szülőket, a csonka családokat és a mozaikcsaládokat. Úgyhogy ha Ön úgy érzi, hogy magára marad küzdelmeivel egy társadalomban ami relatíve szűken értelmezi a család fogalmát, a Minisztérium elismeri nehézségeit, és mindenekelőtt elismeri az Ön egyenlő jogát szociális támogatásra, elismerésre, tiszteletre.
   

 • A Minisztrérium kiáll a nők emberi méltósága mellett, és úgy gondolja, hogy joguk van egyenlő önrendelkezésre. Úgyhogy ha Ön történetesen női testben él, illetve nőként vesz részt a társadalomban, együttérzünk Önnel, és kötelességünk elmondani Önnek, hogy minden ellenkező hatás ellenére Ön egyenlő, és elég. 

Az Érzelmi Erőforrások Minisztériumának Küldetése
bottom of page